Je kunt het als ondernemer niet alleen redden. Je hebt mensen om je heen nodig, ook buiten je organisatie, die begrijpen wat je wilt bereiken en welke waardevolle rol ze daarbij kunnen spelen. Die mensen zijn goud waard en zou je het liefst zo vaak als nodig willen inhuren. Jarno is zo’n vakkundige externe specialist. Goed in het mooie Italiaans, een docent die zich aansluit bij jouw prestatievermogen en tempo, thuis in de cultuur en een heel respectvolle, diplomatieke communicatieman. Een topper als je het mij vraagt.
Wilma Dijkgraaf-Hofmeijer, Co-Owner Buxkin – juni 2018

Logo Buxkin

Champions League-wedstrijd PSV-FC Internazionale Milano. Op 2 en 3 oktober 2018 tolk- en vertaalopdracht: vertalen flyer veiligheidsvoorschriften voor Internazionale-supporters, tolken bij persconferenties en optreden als stadionomroeper.

Beeld van de persconferentie in aanloop naar PSV-Internazionale Milano Logo PSV

  

Het is fijn samenwerken met Jarno! Een duidelijke, vriendelijke trainer die je de Italiaanse taal op een prettige manier uitlegt.
Bram Nuytinck, profvoetballer Udinese Calcio – september 2019.
Zie voor een overzicht van Nederlandse profvoetballers in de Serie A met wie Bureau Italia werkte/werkt: Football Language Tutor.

Ik kan Jarno van harte aanbevelen. Fijne professionele lessen na een zoektocht bij diverse opleiders. To the point en doelgericht! Door jou werd Italiaans leren weer fun! Grazie mille!
Ineke Cruysen, Directeur-bestuurder a.i., en ondernemer bij De Perspektiefboerderij
– september 2019

Ik heb Jarno ervaren als een uitstekende en ervaren adviseur. Hij is zowel strategisch als uitvoerend sterk. Ik vroeg hem om mee te kijken naar mijn eigen communicatie omdat ik zijn professionaliteit en prettige manier van sparren en adviseren waardeer. Ook heeft hij een vlotte pen en veel kennis over het effectief inzetten van de diverse communicatiemiddelen en -kanalen […] Ik heb erg prettig met hem gewerkt.
Simone Schouten, eigenaar Dwarsweg Communicatie – juli 2019

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]