OPDRACHTGEVERS

Pieter van der Werf (Milaan – najaar 2022) – “Grammaticaal had ik al het een en ander geleerd maar ik wilde me verder bekwamen in het zakelijk Italiaans taalgebruik. Jarno heeft me het vertrouwen en de praktische hulp geboden met een op maat programma. Zo hebben we samen interviews en presentaties voorbereid. Jarno is ervaren, professioneel, goed ingevoerd in de Italiaanse cultuur en gewoon een fijn mens om mee te werken. Ik kan hem van harte aanbevelen! ” Pieter van der Werf Customer Experience, retail, concept creation and hospitality.

Bram Nuytinck, professional footballplayer Udinese Calcio: Het is fijn samenwerken met Jarno! Een duidelijke, vriendelijke trainer die je de Italiaanse taal op een prettige manier uitlegt.

Wilma Dijkgraaf-Hofmeijer, co-owner Buxkin: Je kunt het als ondernemer niet alleen redden. Je hebt mensen om je heen nodig, ook buiten je organisatie, die begrijpen wat je wilt bereiken en welke waardevolle rol ze daarbij kunnen spelen. Die mensen zijn goud waard en zou je het liefst zo vaak als nodig willen inhuren. Jarno is zo’n vakkundige externe specialist. Goed in het mooie Italiaans, een docent die zich aansluit bij jouw prestatievermogen en tempo, thuis in de cultuur en een heel respectvolle, diplomatieke communicatieman. Een topper als je het mij vraagt.

Kevin Diks, professional footballplayer Fiorentina/Aarhus GF: In deze vreemde [corona-] periode heb ik genoeg tijd om aan andere dingen te werken. Een van de dingen die ik graag wou aanpakken is mijn Italiaans. Dankzij Jarno kunnen wij samen in privélessen mijn taalkwaliteiten verbeteren. Wij doen dat door middel van een paar korte intensieve trainingen per week. Tot dusver merk ik heel veel vooruitgang en ben daarom ook heel blij dat ik Jarno heb om mij te helpen.

Tim Verberkt, : Sales & Export/Import bij Van Dijk Logistics: De cursus is doelgericht, zeer persoonlijk en uitgebreid. Er is heel veel aandacht voor de persoonlijke situatie, wat het leren makkelijker en leuker maakt. Ik had nooit verwacht zoveel te leren in zo’n korte tijd! Communicatie is top, afspraken worden altijd nageleefd. Ook buiten de lesuren om, is Jarno altijd bereikbaar, voor eventuele vragen. In een woord: benissimo!

Ineke Cruysen, Directeur-bestuurder a.i., en ondernemer bij De Perspektiefboerderij: Ik kan Jarno van harte aanbevelen. Fijne professionele taaltrainingen na een zoektocht bij diverse opleiders. To the point en doelgericht! Door jou werd Italiaans leren weer fun! Grazie mille!

Simone Schouten, owner Dwarsweg Communicatie: Ik heb Jarno ervaren als een uitstekende en ervaren adviseur. Hij is zowel strategisch als uitvoerend sterk. Ik vroeg hem om mee te kijken naar mijn eigen communicatie omdat ik zijn professionaliteit en prettige manier van sparren en adviseren waardeer. Ook heeft hij een vlotte pen en veel kennis over het effectief inzetten van de diverse communicatiemiddelen en -kanalen […] Ik heb erg prettig met hem gewerkt!