logo bureau italia mobile logo bureau italia

Bijzonder Wonen In Italië: hoe kunnen wij daarbij helpen?

Eindelijk kunnen we het delen! “Bijzonder wonen in Italië, hoe kunnen we daarbij helpen?” Met Filomena E. A. Uffing raakte ik daarover in gesprek dit jaar. We worden allebei al langer benaderd met vragen over vastgoed in Italië, zowel aankoop als verkoop. Kunnen we samen die vragen beantwoorden, naast onze eigen werkzaamheden? Kunnen we samen meer waarde toevoegen? Hoe kunnen we mensen beter helpen bij het vinden van hun ‘casa perfetta’?

Bijzonder wonen in Italië - hoe kunnen wij daarbij helpen? Dat bijzondere droomhuis vinden, je eigen perfecte plek creëren. Wij helpen graag!

Hoe meer we er over spraken, hoe logischer we het vonden klinken. We vullen elkaar aan. In ervaring, in competenties en met onze netwerken. In Nederland én Italië. En als we dat allemaal samenvoegen, is ons bereik nog groter en kunnen we ons serviceniveau op een hoog niveau brengen.

Maar jullie zijn toch geen makelaars?

Nee, dat zijn we niet. Maar we werken samen met een partner-makelaar en andere specialisten ter plaatse. En zo bieden we ook huizen aan. Maar we zetten vooral onze netwerken in. Zo kunnen we helpen bij het vinden, aankopen en onderhouden van een Italiaanse woning. Maar u ook in contact brengen met betrouwbare professionals als juristen, architetti en commercialisti.
Daarnaast kunnen we contact leggen met een particulier verkoper, helpen bij het vinden van een overbruggingswoning, of ontzorgen bij villa management of tuinonderhoud. Een soort one-stop-shop voor je huis in Italië eigenlijk.

En die naam dan, Casa Perfetta?

Italië is een bijzonder land. Veel mensen dromen van een huis in Italië. En hoewel perfectie niet bestaat, mag je er wel naar streven. Proberen je droom te verwezenlijken: dat bijzondere droomhuis vinden, je eigen perfecte plek in Italië creëren. Wij helpen graag! Blijf op de hoogte via onze website, onze pagina op Linkedin en Facebook groep.