logo bureau italia mobile logo bureau italia

Reviews van opdrachtgevers

John van Dijk, directeur Van Dijk Logistics:
Ik werk al decennia met Italië en heb er al jaren een vestiging. En tóch helpt Jarno me enorm bij mijn zaken in Italië. Door me te ondersteunen in het contact met lokale en regionale overheden en organisaties bijvoorbeeld. Door publiciteit te helpen genereren.

En door zijn eigen blik op ondernemen in Italië: hij wijst me op zaken die zich buiten mijn eigen branche afspelen, maar belangrijk zijn voor mijn onderneming. Dat betekent voor mij soms buiten mijn comfortzone opereren. Maar juist dat zorgt voor groei!

Allard van Lingen, director Bergwandelen.com
Een aanrader als je Italiaans op een leuke en slimme manier wilt leren. Jarno leert ons Italiaans op een gestructureerde en toegankelijke manier. Hij maakt het simpel en herhaalt geduldig. Doordachte ezelsbruggetjes tussen beide talen maken het leren leuk. Wij raden hem van harte aan!”.

Perr Schuurs, profvoetballer Torino FC:
In Italië is het gewoon noodzakelijk om de taal snel op te pakken. Jarno leert je in korte tijd heel veel, wat je al snel en overal kan gebruiken. Hij weet wat in welke fase nodig is, en pakt het in stappen aan. En hij is duidelijk en flexibel. En dat laatste is belangrijk in mijn drukke leven en in de alledaagse hectiek van Italië!”.

Pieter van der Werf, Customer Experience, retail, concept creation and hospitality:
Grammaticaal had ik al het een en ander geleerd maar ik wilde me verder bekwamen in het zakelijk Italiaans taalgebruik. Jarno heeft me het vertrouwen en de praktische hulp geboden met een op maat programma. Zo hebben we samen interviews en presentaties voorbereid.

Jarno is ervaren, professioneel, goed ingevoerd in de Italiaanse cultuur en gewoon een fijn mens om mee te werken. Ik kan hem van harte aanbevelen!

Bram Nuytinck, profvoetballer Udinese Calcio:
Het is fijn samenwerken met Jarno! Een duidelijke, vriendelijke trainer die je de Italiaanse taal op een prettige manier uitlegt.

Wilma Dijkgraaf-Hofmeijer, co-owner Buxkin:
Je kunt het als ondernemer niet alleen redden. Je hebt mensen om je heen nodig, ook buiten je organisatie, die begrijpen wat je wilt bereiken en welke waardevolle rol ze daarbij kunnen spelen. Die mensen zijn goud waard en zou je het liefst zo vaak als nodig willen inhuren.

Jarno is zo’n vakkundige externe specialist. Goed in het mooie Italiaans, een docent die zich aansluit bij jouw prestatievermogen en tempo, thuis in de cultuur en een heel respectvolle, diplomatieke communicatieman. Een topper als je het mij vraagt.

Kingsley Ehizibue, profvoetballer Udinese Calcio:
Waarom iemand met Jarno moet werken? Als je goed Italiaans wil praten, en je wil het makkelijk leren, dan zou ik hem zeker aanraden. Ontspannen, chill. Daardoor merk ik dat ik snel de taal heb opgepikt!

Kevin Diks , profvoetballer ACF Fiorentina:
In deze vreemde [corona-] periode heb ik genoeg tijd om aan andere dingen te werken. Een van de dingen die ik graag wou aanpakken is mijn Italiaans. Dankzij Jarno kunnen wij samen in privélessen mijn taalkwaliteiten verbeteren. Wij doen dat door middel van korte intensieve trainingen. Ik merk heel veel vooruitgang en ben daarom ook heel blij dat ik Jarno heb om mij te helpen.

Ineke Cruysen, Directeur-bestuurder a.i., en ondernemer:
Ik kan Jarno van harte aanbevelen. Fijne professionele taaltrainingen na een zoektocht bij diverse opleiders. To the point en doelgericht! Door jou werd Italiaans leren weer fun! Grazie mille!

Tim Verberkt, Sales & Export/Import:
De cursus Italiaans is doelgericht en uitgebreid. Er is heel veel aandacht voor de persoonlijke situatie, dat maakt het leren makkelijker en leuker. Ik had nooit verwacht zoveel te leren in zo’n korte tijd! Communicatie is top, afspraken worden altijd nageleefd. Ook buiten de lesuren om is Jarno bereikbaar voor eventuele vragen. In een woord: benissimo!