logo bureau italia mobile logo bureau italia

Zo hoort het als Nederlands bedrijf in Italië

Duurzame groei in Italië. Zo hoort het als Nederlands bedrijf in Italië.

Als Nederlands bedrijf dat actief is in Italië, is het voor duurzame groei ook sociaalmaatschappelijke projecten te steunen of starten. Ook dit is onderdeel van een duurzame groeistrategie:

* Midden in de maatschappij staan
* Meedoen in de lokale samenleving
* Maatschappelijk verantwoord ondernemen

In dit geval: als official partner het steunen van borstkankeronderzoek in Mortara, Lombardije.

Complimenten aan Italië-specialist Van Dijk Logistics.

Bureau Italia helpt

Ook hulp nodig bij het opzetten of uitvoeren van groeiplannen in Italië? Van groei in Italië naar Duurzame Groei in Italië? Zo hoort het als Nederlands bedrijf in Italië. Bureau Italia biedt een uitgebreid dienstenpakket aan: no nonsense business support en consultancy. Of je nu je eerste stappen wil zetten in Italië, of juist je bestaande business wil verbeteren. Wil je iemand aan je zijde bij een bezoek aan Italië? Heb je een tolk nodig? Wil je hulp bij het benaderen of selecteren van een Italiaanse partij? Lukt het niet om in contact te komen met instanties? Vraag je je af hoe je bij media in beeld komt, wat je aan publiciteit kunt doen? Kun je ondersteuning gebruiken bij relatiebeheer met Italië? Moet je personeel Italiaans leren?
Bureau Italia helpt!
Neem contact op voor meer informatie.

Duurzame groei in Italië. Zo hoort het als Nederlands bedrijf in Italië. Italië-specialist Van Dijk Logistics steunt borstkankeronderzoek in Mortara, Lombardije.