logo bureau italia mobile logo bureau italia

“Wat doe je eigenlijk?” Ik help!

Maar wat doe je dan eigenlijk?

Die vraag wordt me vaak gesteld.
Kort antwoord: “Ik help”.
Ik help je bij ondernemen in Italië.
Ik help Nederlandse ondernemers aan betere business in Italië.

Bureau Italia helpt je bij ondernemen in Italië, helpt je aan betere business in Italië

No-nonsense: helpen

Het antwoord is heel eenvoudig: ik help. Nee, ik praat niet over een WOW-factor. Ik noem het niet “het verschil maken”, of “mijn passie volgen”. Ik weet dat dit modieuze termen zijn, nu gangbaar… Ik praat niet in termen als “mijn persoonlijke missie”. Misschien een gemiste kans. Misschien zou ik dat wel moeten doen. Maar ik ben ook no-nonsense. Ik vraag mijn klanten: hoe kan ik helpen. En dan specifiek als het gaat om Italië. Ik help met Betere Business in Italië.

Liefde ervaring netwerk

Ja, ik heb veel met Italië. Met de taal. Met de cultuur. Zou je Passie kunnen noemen. Of Liefde. En ik heb er een groot netwerk. En er veel ervaring mee. Jaren gewerkt als docent Italiaans. Relatiebeheer en inkoop in Italië gedaan…. En die liefde, ervaring en dat netwerk deel ik graag. Want…
Mijn grondhouding? Ik verbind graag. Ik help graag.
En dus help ik Nederlandse ondernemers bij zakendoen met Italië. En soms andersom: Italiaanse ondernemer bij hun zakendoen met Nederland.
Betere business in Italië dus.

Praktijkvoorbeelden

Hoe help je dan?

  • Een werkbezoek begeleiden
  • Tolken bij een vergadering
  • Een website vertalen
  • Een handelspartner zoeken
  • Het eerste contact in Italië leggen
  • Een beursbezoek begeleiden
  • Tolken bij een persconferentie
  • Vertalen van een flyer
  • Helpen vinden van een showroom in Italië
  • Relatiebeheer Italiaanse partijen

Hoe kan ik jou helpen? Neem contact op voor mee informatie. En dat kan ook op zijn Italiaans: eerst een kennismaken bij een caffè.