logo bureau italia mobile logo bureau italia

Nieuw project – calcio!

Ik heb deze zomer gewerkt aan een project dat op de plank lag. Tipje van de sluier: het is een combinatie van Italië, Italiaans, en calcio!

Komkommertijd

Komkommertijd? Wat te doen in de zomer, als het rustiger is met opdrachten, als schoolvakantie en kinderen de routine doorbreken, als klanten en andere werkcontacten vakantie vieren? Door omstandigheden was ik in juli/augustus veel aan huis gebonden. Goed moment om eindelijk eens werk te maken van een idee dat al lang door mijn hoofd spookt. Een nieuw project: calcio!

Italië, Italiaans en Calcio

Ik heb deze zomer gewerkt aan een project dat al lang op de plank lag. Het duurt nog even voor ik er meer over kan vertellen, maar een tipje van de sluier. Het is een combinatie van Italië, het Italiaans, en de Belangrijkste Bijzaak in het leven…. En mét prachtige illustraties van Gerwin van der Ven! Spoedig meer!

Over mij

Met Bureau Italia help ik Nederlandse bedrijven bij hun zaken met/in Italië. Daarnaast geef ik taaltrainingen Italiaans aan professionals, en aan profvoetballers die in Italië actief zijn.
Neem contact op voor meer informatie.