logo bureau italia mobile logo bureau italia

No nonsense business support en consultancy

No nonsense business support en consultancy. Het voordeel van een gespecialiseerd generalist… “Maar je doet zoveel!” Tja… dat is soms het nadeel van een generalist. Maar vaak ook een voordeel! Want van veel (Italiaanse) markten thuis.

No nonsense business support en consultancy. Het voordeel van een gespecialiseerd generalist, want van veel (Italiaanse) markten thuis

No nonsense business support

Bureau Italia biedt een uitgebreid dienstenpakket aan: no nonsense business support en consultancy. Met als rode draad: Italië. Ik kom er sinds 1997, heb er meerdere periodes gewoond, weet er letterlijk en figuurlijk de weg, spreek de taal vloeiend en beschikbaar over een uitgebreid, gevarieerd netwerk. Wat doe i? Ik help je jouw probleem op te lossen in/met Italië. Ik help je ‘je Italiaanse business’ een duwtje in de rug te geven. Ik help je aan Betere Business in Italië.

Eerste stappen of juist bestaande business

Of je nu je eerste stappen wil zetten in Italië, of juist je bestaande business wil verbeteren. Bureau Italia helpt. Wil je iemand aan je zijde bij een bezoek aan Italië? Heb je een tolk nodig? Wil je hulp bij het benaderen of selecteren van een Italiaanse partij? Lukt het niet om in contact te komen met instanties? Vraag je je af hoe je bij media in beeld komt, wat je aan publiciteit kunt doen? Kun je ondersteuning gebruiken bij relatiebeheer met Italië? Moet je personeel Italiaans leren?

Zonder fratsen: hulp en advies

In al die gevallen ben je bij mij aan het juiste adres. Zonder fratsen: hulp en advies. Kalm, eerlijk en recht door zee. No nonsense business support en consultancy. Het voordeel van een gespecialiseerd generalist, want van veel (Italiaanse) markten thuis. Neem contact op voor meer informatie.
Ik help je aan Betere Business in Italië.