logo bureau italia mobile logo bureau italia

Nieuwe samenwerking: Perr Schuurs

Bureau Italia Topsport helpt Nederlandse profvoetballers sneller te integreren en beter te presteren in Italië. Met specifieke aandacht voor het Italiaans: taaltraining op maat. Nieuwe samenwerking: Perr Schuurs.

Nieuwe samenwerking: Perr Schuurs. Bureau Italia Topsport helpt Nederlandse profvoetballers sneller te integreren in Italië

Professionals… investeren in zichzelf

Beter willen worden. Willen groeien. Niet alleen op het veld. Ook daarbuiten. Dat maakt van een getalenteerde profvoetballer een absolute topper. Perr Schuurs is zo iemand die investeert in zichzelf om succesvol te zijn in Italië, bij Torino FC. En dat begint met: de taal leren en integreren.

Blij met de samenwerking tussen Bureau Italia Topsport en Perr Schuurs & partner Roos!

Taaltraining op maat

Bureau Italia Topsport helpt Nederlandse topsporters om sneller te integreren en beter te presteren in Italië. Met specifieke aandacht voor het Italiaans: taaltraining op maat.

Niet alleen voor profvoetballers

Bureau Italia is er niet alleen voor profvoetballers, maar voor elke professional die succesvol wil zijn in Italië. Van taaltraining tot relatiebeheer, communicatie en tolken: Bureau Italia helpt! Neem contact op voor meer informatie.